JA TENIM AQUÍ El PRIMER CASAMENT DEL 2015, UN ASSOLELLAT CASAMENT D’HIVERN

· · | Casaments

Aquest 2015 hem començat l’any amb un fabulos casament d’hivern i estrenant pàgina web i bloc amb aquest primer post tan especial.

 

El 3 de gener estrenem la temporada amb les noces de Guillem i Anna. Va ser un casament molt romàntic, ple d’emocions i amb un espectacular dia assolellat que va permetre celebrar la cerimònia i l’aperitiu a l’aire lliure, a l’Era de la Masia.

 

Guillem i Anna, van confiar en grans proveïdors com Tavola decoració, qui van ambientar i decorar cadascun dels espais de la Masia i Sibaris Catering, un encert, sens dubte, per fer d’aquest dia un dels millors de la vida. A més Anna, va lluir un magnífic vestit de Barea i estava radiant.

 

Per capturar els delicats moment del casament amb naturalitat, els nuvis van escollir a la fotògrafa Laia Ylla, de Sant Cugat del Vallès i a Monika Frias, en qui els nuvis van confiar per fer el vídeo.

 

Us deixem algunes imatges de les Noces de Guillem & Anna, Esperem que us agradin!

 


2 Comentaris

Carlota says:

5 de febrer de 2015 at 23:07

Un casament preciÓs! Quines ganes d’anar-los veient tots. Moltes felicitats Per la web, estarÉ molt atenta al blog! Una abraçada

Respondre

LAIA yLLA says:

26 de febrer de 2015 at 9:58

VAIG GAUDIR MOLTÍSSIM fent el reportatge d’AQUEST CASAMENT, LA VERITAT QUE LA MASIA ESTAVa PRECIOSA I LA PARELLA NO PODRIA SER MÉS ENCANTADORA.
UN PLAER TREBALLAR AL VOSTRE ESPAI I QUE EN VINGUIN MOLTS MÉS!

Respondre

Deixa un comentari